Oosterhout 0162 748 748
Breda 076 303 0 303
Verhuurd

Mechelaarstraat 48 4903 RE Oosterhout

Omschrijving

Royale bedrijfshal met kantoorruimten op uitstekende locatie gelegen op industrieterrein ‘Vijf Eiken’ te Oosterhout. PER DIRECT BESCHIKBAAR !!

Ligging en bereikbaarheid:
Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen ruim 56.000 inwoners in ruim 23.000 woningen en met een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en ruim 4.500 bedrijven telt.

Het bedrijventerrein Vijf Eiken (ca. 135 ha) is het oudste bedrijventerrein van Oosterhout en ligt ten zuiden van de stad aan de oostzijde van de A27 en de weg naar Rijen. Het terrein is goed ontsloten via een directie op- en afrit van de A27 en het Wilhelminakanaal. In 2013 is, met financiële steun van rijk en provincie, een openbare laad- en loskade gerealiseerd. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend.

Oppervlakte:
totaal ca. 1.198m², onderverdeeld in ca. 816m² bedrijfsruimte en ca. 382m² kantoorruimten.

INDELING:

Begane grond:

Overdekte entree met hal met toegang tot 5 ruime en lichte kantoorruimten, respectievelijk groot; ca. 53.6m², 23.8m², 23.8m², 10.1m² en 8.6m². Voorzien van verwarming, airconditioning en systeemplafond.
Kantine-/ vergaderruimte van ca. 24m² met keukenblok met wasbak. Vanuit de hal is er tevens toegang tot een toiletruimte, vaste kast en trapopgang naar de eerste verdieping.

De bedrijfshal is bereikbaar vanuit de kantineruimte, alsmede vanuit de grootste kantoorruimte. De royale en overzichtelijke bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 816m² en is voorzien van twee grote/hoge overheaddeuren, een separaat loopdeur, ramen en lichtstraat. De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen toiletruimte. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 5.27 meter.

Eerste verdieping:

Middels de trap in de hal bereikt u de hal op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn 4 ruime kantoorruimten gelegen, respectievelijk groot; 37.1m², 24.1m², 23.4m², 21.8m², alsmede een ruime multifunctionele ruimte van ca. 60.1m² welke zich uitstekend leent als kantine, vergader- of presentatieruimte. In deze ruimte bevindt zich een keukenblok met wasbak en de opstelplaats van de cv-ketel. Vanuit deze ruimte is een portaal bereikbaar met toiletruimte en nooduitgang met trap naar beneden.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen ruime buitenterrein.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 55.000,- per jaar, exclusief BTW en energiekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van CPI.

Oplevering:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, per direct beschikbaar.

Huurperiode:
Minimaal 5+5 jaren. Andere huurperiodes in overleg.

Contract:
Standaard ROZ-model.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/ waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. 

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1.198 m²
Bedrijfshal oppervlakte
816 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
382 m²
Bekijk alle kenmerken